Hva er LickiMat?

Hva er LickiMat?

Hva er LickiMat?

LickiMat er utarbeidet og designet av den Australske bedriften Innovative Pet Produkts i samråd med veterinærer, og skal virke positivt på dyrets psykiske helse, da slikking utløser endorfiner som virker beroligende og stressreduserende. Slikking gir også økt spyttproduksjon som beskytter tenner, tunge og gommer.

I tillegg er de supre å ta i bruk i en hektisk hverdag. De er beregnet på både hund og katt. Et morsomt alternativ til den tradisjonelle matskålen.

 

Hvordan ta i bruk din LickiMat?

Følg med på kjæledyret ditt de første gangene slik at den ikke begynner å bite på LickiMat’en. Begynner den å bite så ta Lickimat’en vekk 5 minutters tid før den får tilgang igjen. De forstår raskt oppgaven. Det anbefales å være i nærheten når kjæledyret ditt holder på med den.

Foto: Magni Stenen

 

Lickimats er designet for å være:

 • Berikende
  Kjæledyret ditt får utforske underlag, konsistens, smak og mestring ved å løse en oppgave den er laget for.

 • Beroligende og angstreduserende
  Fine å bruke under tordenvær, fyrverkeri og lignende. Holder kjæledyret aktivisert

 • Sunn
  Du kan lage små porsjoner med sunne godbiter som vil vare lenge. Færre kalorier og mer moro. Øker spyttproduksjon som bidrar til å beskytte tenner og munnhule, og bedre ånde.

 • Hjelpemiddel under håndtering
  LickiMat kan være et hjelpemiddel når vi er nødt til å håndtere hunden, enten det er en dusj, kloklipp, pelsstell eller veterinærbesøk. Slikkingen virker beroligende og kan hjelpe hunden til å få en bedre opplevelse.

 • Mange bruksområder
  Godisdispenser, slowfeeder, mealaprep/gjøre klar mat over flere dager (fryst), treningsverktøy, gi medisiner på, finnes i flere modeller for å passe til forskjellig mat og godbiter, både faste og flytende.

 • Trygge
  LickiMat er laget av TPR, og inneholder ikke silikon og giftige materialer. De er også fryse- og microwavevennlige. De fleste kan vaskes i oppvaskmaskin.


Foto: Lise Mette Løkken

 

Hva kan du ha på din LickiMat?

Hva som helst! Her setter kun fantasien grenser! Sjekk gjerne historiene vår "LickiMat Prepping" på Instagram for inspirasjon fra både Bjeffebua og våre fantastiske kunder!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar