Hvem er vi?

Vi er et lite firma som holder til i Gjøvik. Det hele begynte våren 2019 da vi tok på oss småjobber som å laminere norske og nordiske skilter, samt skiltholdere i tre. Etterspørselen ble såpass stor at vi bestemte oss for å etablere firma og nettbutikk. En tanke vi hadde lekt lenge med, ble utarbeidet og produsert: Skiltholdere i aluminium!

Valget for aluminium var lett (bokstavelig talt). Aluminium er et lett og robust materiale som holder form og funksjonalitet. De er lette, kan stables, og er enkle å frakte med seg.

Vi har valgt å bruke et lokalt trykkeri for å få skilter av god kvalitet, med tykke ark, og ekstra tykke lamineringsark for at de skal bli så stive som mulig.

Den siste tiden har vi tatt inn aktiviserings- og slowfeederlekene til LickiMat, og vi får bare mer og mer sansen for de! så utrolig morsomme og praktiske for både mennesker og dyr.

Det viktigste for oss er å levere varer av god kvalitet og yte god kundeservice med et smil. Vi har fått en fantastisk kundegruppe. Noen av disse har vi valgt å ta med oss videre og dannet et team: Team Bjeffebua!

 

Jeg eier firmaet og driver Bjeffebua. Har vokst opp med jakt og hatt elghunder og hamiltonstøvere.

Fra tidlig alder har jeg vært opptatt av å utvikle idéer og lage gode løsninger. Jeg er utdannet verktøymaker, og har i voksen alder videreutdannet meg til fagskoleingeniær innenfor mekanisk automasjon.

Utforming og produksjon av skiltholdere er det jeg som jobber med, samt utvikle rallyutstyret vår.Jeg heter Ellen Alexander og har drevet aktivt med hund innenfor flere hundesporter i over 30 år. Jeg har hatt mange forskjellige raser, men har nå landet på Pyreneisk gjeterhund med korthåret hode.

Jeg har tre hunder og konkurrerer aktivt med to av dem. Den eldste på snart 14 år ble pensjonert i fjor høst. Vi konkurrerer i rallylydighet, lydighet, Barn Hunt og utstilling. Alle mine tre er Norsk rallylydighetschampion og to av dem er også svensk rallylydighetschampion. Alle tre er brukshundkåret og vi håper å få tid til å starte litt mer lp og bruks neste år.

Jeg er i talenttroppen i rallylydighet med to av hundene mine hvor vi konkurrerer om en plass på landslaget. Jeg holder kurs og gir privattimer. Mesteparten av min kursvirksomhet er i Ås, men jeg holder også sesongkurs for Hadeland Hundklubb og leies inn av diverse klubber som instruktør.Chanti (min eldste) er den første og hittil eneste av denne rasen som er Norsk og Svensk lydighetschampion, Hun var også den første som ble Norsk Rallylydighetschampion, den første med opprykk til C i spor og den første som ble brukshundkåret. Gnizt var den andre av rasen som ble Norsk rallylydighetschampion og hennes datter Xena var den tredje som ble det. Både Gnizt og Xena var de første av rasen til å bli Svensk Rallylydighetschampion.

Mine hunder er også de eneste av rasen som har vært direkte kvalifisert til NM- finalen i rallylydighet. Chanti og Gnizt er også de eneste av rasen som har gått NM kvalifisering i lydighet. Alle tre gjør det også utmerket på utstilling hvor jeg kan nevne World Dog Show 2018 hvor Gnizt ble Best i Rasen og World Winner 2018, Chanti ble 2 beste tispe, Beste Veteran og World Veteran Winner 2018 og Xena ble 3 beste tispe med res. Cacib

@pyrremafiaen

https://www.facebook.com/pyrremafiaenJeg heter Nina Tandberg og brenner for hundesporten Rallylydighet. Jeg er utdannet NKK instruktør , instruktør og Dommer i rallylydighet .
Sammen med Thomas driver jeg Kreativ Fritid- Gøy med Hund på Lunner ( Hadeland) Her har vi mye kurs og treninger i et supert miljø. Vi har og mye kurs rundt i Norge og som både instruktør og dommer har jeg blitt kjent med masse fine ekvipasjer i hele Norge.

Jeg konkurrerer nå i Elite med min BC Noia som er min tredje elitehund i rallylydighet. Hun blir 4 år nå og fikk sitt siste Cert på Dogs4all på Lillestrøm i 2019 og har det som trengs innen sporten til å bli rallylydighetschampion. Vi trener og Lydighet og har pr i dag opprykk til klasse 3. Alba, min Shetland Sheepdog er gleder seg veldig til å starte i rallylydighet hun og.
Produktene i Bjeffebua anbefaler jeg virkelig til alle som driver med rallylydighet.

Det hele startet med at jeg skulle ha min egen hund. Ville ha en hund som kunne bli med på tur, og endte opp med en Welsh Corgi Cardigan.

Morris ble den utvalgte og det tok ikke lang tid før vi fikk interessen for hundesporter og begynte med agility. Morris er så ivrig at det er om å gjøre å komme seg raskes mulig fremover og rive mest mulig på veien, en skikkelig morsom fyr!

Etterhvert ble omstendighetene rundt oss forandret i 2018 og vi begynte å se oss rundt etter en roligere sport og endte opp med rallylydighet, noe han passer veldig godt til. Vi går nå i elite og koser oss så mye vi kan med dette :)

Jeg er frisør av yrke og driver frisørsalongen Agaton Sax i Kirkenes. Jeg er gift med Tor-Arne. Vi har en sønn på 27 år. Og vi har Kennel Alvvalas. Som er et lite hjemmeoppdrett av Lapsk Vallhund. Vi har hatt 2 kull og har ett nytt under planlegging. Alvvalas hundene ble mestvinnende Blodspor / Viltspor for Norsk Lapphund klubb 2020, og I tillegg har to av hannene våre, som de første i rasen i Norge, blitt tildelt tildelt tittelen: Norsk Viltspor (ferskspor) Championat.

Hjemme hos oss består hverdagen av mye hund og hundeaktiviteter. Både Tor-Arne og jeg er NKK Trinn 1 instruktører, siden 2012. Vi har 4 hunder. Tre Laske og en Flat. Alle fire hundene trener vi Rally med. Jeg har opprykk til Elite med Flaten Troika og jeg satser på å være klar for å starte i Elite i løpet av våren 2021. Vi har ikke så mange stevner her Nord så vi prøver å delta på det som er. Så vi gleder oss allerede til neste stevne som blir i 2021.

I tillegg til Rally er våre hunder aktive med Blodspor, Agility og Lydighets trening og konkurranser , løpeturer og skiturer. Utstilling er også en gren vi liker å delta i. Pr i dag er to av hundene våre godkjente Ettersøkshunder på skadet vilt og en er i tillegg godkjent Besøkshund hos Røde Kors. Så jeg har litt å puske med og det er utviklende og artig. Nå i år ble jeg også godkjent Rally Instruktør. Jeg brenner for sporten. Det er ekstra gøy å få nye ekvipasjer med på kurs og treninger.

Jeg heter Magni, alltid hatt hund i hjemmet, fikk min første egne hund i 2008, men startet å trene og konkurrere aktivt først i 2013.

I dag har jeg verdens nydeligste engelske springer spaniel, Iben, en aktiv frøken som elsker å jobbe. Vi syns det meste av hundesport er veldig gøy, vår hovedsport er rallylydighet, men vi trener og konkurrere også i lydighet og kreativ lydighet.

Jeg heter Lise Mette og er den stolte eier av supergutta Kasper og Lucas, renrasede mellompuddler på 4 og 2 år.

Vi har prøvd oss i det meste av hundesporter, men aldri konkurrert i noe. Agility var vi såvidt innom, men ga oss da vi etterhvert skjønte at Kasper kun var der for å imponere damene.

Å gå spor og søksøvelser er nok den klare favoritten her i huset. Selvom vi ikke driver på konkurransenivå i noen hundesport, har vi det som regel alltid rågøy sammen og finner på mange sprell! Gutta er noe brukt i demens- og slagterapi, noe vi har hatt stor glede av alle sammen!

I 2020 startet vi opp en egen nettbutikk, Kasper & Lucas Design, hvor jeg håndlager og selger id-tags til dyr. Kasper og Lucas er så langt ganske snille og omgjengelige sjefer å ha med å gjøre.

Jeg heter Ane, og driver fulltid for meg selv med firmaet Gerotti hund og atferd. Jeg utdannet meg til hundeinstruktør i 2014 og fant der interessen for læringspsykologi. Valgte derfor videre å utdanne meg som atferdsanalytiker med en bachelor i læringspsykologi gjennom OsloMet - storbyuniversitetet. Jeg er godkjent instruktør og dommer hos Barnhunt Int'nal Norge, og er nestleder i Oslo Barn Hunt-klubb. Jeg er godkjent noseworkinstruktør og sekretær i Nosework Norge. 

Jeg holder til i Oslo og holder kurs i hverdagslydighet, passering, nosework, barn hunt, valpekurs og har mye privatkonsultasjoner av problematferd. Uavhengig om du planlegger å skaffe deg en hund, har en hund eller ønsker å få nye hjelpemidler til å håndtere uønsket atferd er jeg her for å hjelpe. Mine moderne treningsmetoder (positiv hundetrening) har mange teknikker som vil gi deg og din hund et lykkeligere liv sammen! Kursene mine går i Lørenskog, Nittedal og Oslo, samt helgekurs over hele landet etter avtale.

Selv har jeg en staffordshire bull terrier på 10 år, og en jaktlabrador på 1. De brukes til spesialsøk, barn hunt, agility, weight pull, nosework, spor, bruks og blodspor. Vi konkurrerer per dags dato i Nosework og Barn Hunt og har planer om å starte yngstemann i bruks. Jeg har stort fokus på både mental og fysisk trening og har stor interesse for helse, fôring, stell og varierende trening.Jeg er oppvokst med hund og har hatt hund i familien hele livet, men interessen for trening av hund kom ikke før i 2019.
I 2020 har jeg også startet noen rallykonkurranser, og dette er noe vi kommer til å fortsette med! Mio er en Nova Scotia Duck Tolling Retriever på 2 år. Trener aktivt rally og har begynt å snuse på retriever jakt. Mottoet våres er at vi skal ha det gøy!
Jeg er 26år, jobber som vekter på fulltid, driver med foto og trening. Det å starte dagen med en god joggetur med min firbeinte venn er den beste starten på dagen. Jeg har alltid vært veldig glad i dyr, og spesielt hund.
Zorro er min førstegangshund og var så heldig som fikk være med på fødselen, da han kom til verden. Jeg har vært veldig glad i rasen Border collie siden jeg var liten, så det var naturlig for meg at det ble den rasen. Zorro er en ren raset Border collie hann - med mye personlighet, kjærlighet og er bare veldig kul. Han er med på alt og er både min bestevenn, kollega og treningskompis. Sammen driver vi med triksing og trening.
@zorro.bc

Michelle har jobbet og konkurrert med hund siden 1998.

Utdannelse:

 • Lydighet og rallylydighetsinstruktør i Norge
 • Rallylydighetsinstruktør i Sverige
 • Instruktør i Nordisk Rally
 • Mentaltest figurant 

Verv:

 • Landslagstrener for Rallylydighetslandslaget 2019
 • Instruktør i Drøbak Hundeklubb
 • Leder i Norsk Hovawart Klubb

Konkurrerer:

 • Rally Eliteklasse
 • NBF Bruksspor klasse B
 • Lydighet klasse 2
 • Utstilling
 • 31 pallplasser i 2019
 • Talenttroppen i Rallylydighet 2020/21

Tidligere hunder:

 • Lydighet Eliteklasse
 • Blodspor
 • Godkjent ettersøkshund på skadet vilt

Mesterskap:

 • Finalist i NM i Rallylydighet i 2017
 • Norsk Mester i Rallylydighet klasse 3 2019
 • Topp 20 i NM i Rallylydighet i 2019
 • Nr 6 i NM 2020

I tillegg trener hun mot gjeterkonkurranser med Border Collien Cnø.

Hun er også oppdretter av rasene Hovawart og Border Collie.


Michelles hunder:

Glasha, Hovawart.
Mia, Hovawart.
Cnø, Border Collie.
Cleo, Hovawart

 

Primiteam

Kennel Primigenia

@the_primigenia_pack

@primiteam_dogtraining/Vi kom tilfeldigvis over rallylydighet på avslutningskvelden på et grunnkurs. Ridgebacktispen min Kamali og jeg ble med på treninger for å ha noe å gjøre, men ble fort bitt av basillen. Når hun var 9 måneder startet vi vårt første stevne for moro skyld. Kamali er min partner in crime og vi har har mye morro med øvelsene i rally og konkurranselydighet. Vi fått forskjellige interesser og Tao er den som blir med meg rundt på konkurranser og kurs.

Tao er en retriever som er født i 2019 og han kom til oss sommeren 2020. Tao er en morsom kar som er med på det meste, og finner på det meste. Han er der det skjer! Vi har akkurat begynt vår reise og utvikler oss sammen med å trene med fine folk, dra på kurs og stevner.

Jeg er utdannet NKK trinn 1 instruktør og rallylydighetsinstruktør. Har hund som livsstil og er en skikkelig rallynerd!

Samarbeidspartnere og instruktører

Kreativ Fritid- Gøy med Hund er Thomas og Nina.

Vi holder til i Lunner sentrum på Hadeland.

Her har vi 200 kvm med kunstgress og god plass til mange.

Det er og god plass til teori og et showrom hvor vi selger produkter fra Canelana og Tugs for Life. 

Vi kan tilby kurs for valp, hverdagslydighet, rallylydighetskurs, Barn og Hund kurs.

Les mer om våre kurs her på hjemmesiden.

Vi skreddersyr også kurs etter deres ønsker, ta kontakt så finner vi en løsning sammen.

www.kreativfritid-goymedhund.com

Ellen Alexander holder til på Østlandet og reiser rundt for å holde kurs. Hun har to pyreneiske gjeterhunder som hun for tiden konkurrer med i rallylydighet, og er bl.a med i talenttroppen i rallylydighet. Ellen har erfraing fra konkurranselydighet, søksarbeid og utstilling.
Jeg holder til i Oslo og holder kurs i hverdagslydighet, passering, nosework, barn hunt, valpekurs og har mye privatkonsultasjoner av problematferd. Uavhengig om du planlegger å skaffe deg en hund, har en hund eller ønsker å få nye hjelpemidler til å håndtere uønsket atferd er jeg her for å hjelpe. Mine moderne treningsmetoder (positiv hundetrening) har mange teknikker som vil gi deg og din hund et lykkeligere liv sammen! Kursene mine går i Lørenskog, Nittedal og Oslo, samt helgekurs over hele landet etter avtale.
Primiteam består av Michelle Malmåsen, Hanne Skute og Mari Grytdal. Primiteam holder til på Østlandet men holder kurs i hele Norge. De har kurs for alt fra valp, hverdaglydighet, lydighet, bruks, rallylydighet til aktiviseringskurs. Mye morro for enhver smak!


Servicehundforbundet dannet. Forbundet skal jobbe for å fremme kunnskap om servicehundordningen. Målet er å ivareta medlemmene som allerede har hund, samt ivareta de nye som kommer etter. Besøk nettsiden eller sjekk ut facebooksiden deres for å se forbundet og medlemmene deres sin hverdag.