Hvem er vi?

Bjeffebua.no holder til i Gjøvik. Det hele begynte våren 2019 da vi tok på oss småjobber som å laminere norske og nordiske skilter, samt skiltholdere i tre. Etterspørselen ble såpass stor at vi bestemte oss for å etablere firma og nettbutikk. En tanke vi hadde lekt lenge med, ble utarbeidet og produsert: Skiltholdere i aluminium!

Valget for aluminium var lett (bokstavelig talt). Aluminium er et lett og robust materiale som holder form og funksjonalitet. De er lette, kan brukes på begge side, stables og er enkle å frakte med seg.

Når det gjelder skiltene våre har vi valgt å bruke et lokalt trykkeri for å få skilter av god kvalitet, med tykke ark på 200 g, og lamineringsark av 125 my for at de skal bli så stive, letthåndterlige og holdbare som mulig.

Vi har med årene økt utvalget med klær til hundefører, her har valget falt på Helsitar på grunn av egne gode erfaringer og ønske fra kunder. Fargerikt utstyr til rallylydighet og lydighet er også noe som er veldig gøy å ha i butikken og vi ser kundene våre setter pris på å kunne mixe og matche sine egne farger og favoritter.

Velkommen til oss!