Hvem er vi?

Vi er et lite firma som holder til i Gjøvik. Det hele begynte våren 2019 da vi tok på oss småjobber som å laminere norske og nordiske skilter, samt skiltholdere i tre. Etterspørselen ble såpass stor at vi bestemte oss for å etablere firma og nettbutikk. En tanke vi hadde lekt lenge med, ble utarbeidet og produsert: Skiltholdere i aluminium!

Valget for aluminium var lett (bokstavelig talt). Aluminium er et lett og robust materiale som holder form og funksjonalitet. De er lette, kan stables, og er enkle å frakte med seg.

Vi har valgt å bruke et lokalt trykkeri for å få skilter av god kvalitet, med tykke ark, og ekstra tykke lamineringsark for at de skal bli så stive som mulig.

Det viktigste for oss er å levere varer av god kvalitet og yte god kundeservice med et smil. Vi har fått en fantastisk kundegruppe. Noen av disse har vi valgt å ta med oss videre og dannet et team: Team Bjeffebua!

 

Jeg eier firmaet og driver Bjeffebua. Har vokst opp med jakt og hatt elghunder og hamiltonstøvere.

Fra tidlig alder har jeg vært opptatt av å utvikle idéer og lage gode løsninger. Jeg er utdannet verktøymaker, og har i voksen alder videreutdannet meg til fagskoleingeniær innenfor mekanisk automasjon.

Utforming og produksjon av skiltholdere er det jeg som jobber med, samt utvikle rallyutstyret vår.


Vi kom tilfeldigvis over rallylydighet på avslutningskvelden på et grunnkurs. Ridgebacktispen min Kamali og jeg ble med på treninger for å ha noe å gjøre, men ble fort bitt av basillen. Når hun var 9 måneder startet vi vårt første stevne for moro skyld. Kamali er min partner in crime og vi har har mye morro med øvelsene i rally, barn hunt og konkurranselydighet.

Tao er en retriever som er født i 2019 og han kom til oss sommeren 2020. Tao er en morsom rampegutt som er med på det meste.

I tillegg til rally driver vi med konkurranselydighet, nosework, Freestyle og Heelwork to Music for moro skyld.
Jeg er utdannet NKK trinn 1 instruktør og rallylydighetsinstruktør. Er med i dommerutdanningen i rallylydighet for 2023-2025. Har hund som livsstil og er en skikkelig rallynerd!

Jeg heter Ellen Alexander og har drevet aktivt med hund innenfor flere hundesporter i over 30 år. Jeg har hatt mange forskjellige raser, men har nå landet på Pyreneisk gjeterhund med korthåret hode.

Jeg har tre hunder og konkurrerer aktivt med to av dem. Den eldste på snart 14 år ble pensjonert i fjor høst. Vi konkurrerer i rallylydighet, lydighet, Barn Hunt og utstilling. Alle mine tre er Norsk rallylydighetschampion og to av dem er også svensk rallylydighetschampion. Alle tre er brukshundkåret og vi håper å få tid til å starte litt mer lp og bruks neste år.

Jeg er i talenttroppen i rallylydighet med to av hundene mine hvor vi konkurrerer om en plass på landslaget. Jeg holder kurs og gir privattimer. Mesteparten av min kursvirksomhet er i Ås, men jeg holder også sesongkurs for Hadeland Hundklubb og leies inn av diverse klubber som instruktør.Chanti (min eldste) er den første og hittil eneste av denne rasen som er Norsk og Svensk lydighetschampion, Hun var også den første som ble Norsk Rallylydighetschampion, den første med opprykk til C i spor og den første som ble brukshundkåret. Gnizt var den andre av rasen som ble Norsk rallylydighetschampion og hennes datter Xena var den tredje som ble det. Både Gnizt og Xena var de første av rasen til å bli Svensk Rallylydighetschampion.

Mine hunder er også de eneste av rasen som har vært direkte kvalifisert til NM- finalen i rallylydighet. Chanti og Gnizt er også de eneste av rasen som har gått NM kvalifisering i lydighet. Alle tre gjør det også utmerket på utstilling hvor jeg kan nevne World Dog Show 2018 hvor Gnizt ble Best i Rasen og World Winner 2018, Chanti ble 2 beste tispe, Beste Veteran og World Veteran Winner 2018 og Xena ble 3 beste tispe med res. Cacib

@pyrremafiaen

https://www.facebook.com/pyrremafiaen


Jeg heter Nina Tandberg og brenner for hundesporten Rallylydighet. Jeg er utdannet NKK instruktør , instruktør og Dommer i rallylydighet .
Sammen med Thomas driver jeg Kreativ Fritid- Gøy med Hund på Lunner ( Hadeland) Her har vi mye kurs og treninger i et supert miljø. Vi har og mye kurs rundt i Norge og som både instruktør og dommer har jeg blitt kjent med masse fine ekvipasjer i hele Norge.

Jeg konkurrerer nå i Elite med min BC Noia som er min tredje elitehund i rallylydighet. Hun blir 4 år nå og fikk sitt siste Cert på Dogs4all på Lillestrøm i 2019 og har det som trengs innen sporten til å bli rallylydighetschampion. Vi trener og Lydighet og har pr i dag opprykk til klasse 3. Alba, min Shetland Sheepdog er gleder seg veldig til å starte i rallylydighet hun og.
Produktene i Bjeffebua anbefaler jeg virkelig til alle som driver med rallylydighet.

Det hele startet med at jeg skulle ha min egen hund. Ville ha en hund som kunne bli med på tur, og endte opp med en Welsh Corgi Cardigan.

Morris ble den utvalgte og det tok ikke lang tid før vi fikk interessen for hundesporter og begynte med agility. Morris er så ivrig at det er om å gjøre å komme seg raskes mulig fremover og rive mest mulig på veien, en skikkelig morsom fyr!

Etterhvert ble omstendighetene rundt oss forandret i 2018 og vi begynte å se oss rundt etter en roligere sport og endte opp med rallylydighet, noe han passer veldig godt til. Vi går nå i elite og koser oss så mye vi kan med dette :)

Jeg er frisør av yrke og driver frisørsalongen Agaton Sax i Kirkenes. Jeg er gift med Tor-Arne. Vi har en sønn på 27 år. Og vi har Kennel Alvvalas. Som er et lite hjemmeoppdrett av Lapsk Vallhund. Vi har hatt 2 kull og har ett nytt under planlegging. Alvvalas hundene ble mestvinnende Blodspor / Viltspor for Norsk Lapphund klubb 2020, og I tillegg har to av hannene våre, som de første i rasen i Norge, blitt tildelt tildelt tittelen: Norsk Viltspor (ferskspor) Championat.

Hjemme hos oss består hverdagen av mye hund og hundeaktiviteter. Både Tor-Arne og jeg er NKK Trinn 1 instruktører, siden 2012. Vi har 4 hunder. Tre Laske og en Flat. Alle fire hundene trener vi Rally med. Jeg har opprykk til Elite med Flaten Troika og jeg satser på å være klar for å starte i Elite i løpet av våren 2021. Vi har ikke så mange stevner her Nord så vi prøver å delta på det som er. Så vi gleder oss allerede til neste stevne som blir i 2021.

I tillegg til Rally er våre hunder aktive med Blodspor, Agility og Lydighets trening og konkurranser , løpeturer og skiturer. Utstilling er også en gren vi liker å delta i. Pr i dag er to av hundene våre godkjente Ettersøkshunder på skadet vilt og en er i tillegg godkjent Besøkshund hos Røde Kors. Så jeg har litt å puske med og det er utviklende og artig. Nå i år ble jeg også godkjent Rally Instruktør. Jeg brenner for sporten. Det er ekstra gøy å få nye ekvipasjer med på kurs og treninger.

Jeg heter Magni, alltid hatt hund, men startet aktivt med hundesport først i 2013. Siden den gang har det tatt helt av, elsker å lære nye ting og å teste ut ulike hundesporter. Er også NKK trinn 1 instruktør og rallyinstruktør.

Iben, eller N FS CH N RL CH RLI RLII RLIII BH-VT FSI FSII HTMI HTMII SPH D Jannoff’s Allsidige Iben som hun så fint heter på papiret er en engelsk springer spanielfrøken på 5 år som elsker alt av aktivitet. Min lille favoritt, verdens snilleste lille sjel og et matvrak uten like. Rallylydighet var sporten vi først begynte med, hun har championatet, flere ganger årets rallyspaniel og forhåndskvalifisert til nm-finalen to ganger. I finalen har hun 12plass som beste.

Sporten vi driver mest med nå er kreativ lydighet. I freestyle har hun championatet, i htm har vi opprykket til klasse 3. I 2022 og 2023 har vi hatt plass på landslaget i begge grener.

Ellers konkurrerer hun i bruks klasse c, og har så vidt prøvd seg i lydighet klasse 3. Nå er vi også så smått i gang med agility og vil prøve oss på konkurranser der også etterhvert. Vi er også veldig glad i fjellturer, aller helst med ski på beina.

Jeg er oppvokst med hund og har hatt hund i familien hele livet, men interessen for trening av hund kom ikke før i 2019.
I 2020 har jeg også startet noen rallykonkurranser, og dette er noe vi kommer til å fortsette med! Mio er en Nova Scotia Duck Tolling Retriever på 2 år. Trener aktivt rally og har begynt å snuse på retriever jakt. Mottoet våres er at vi skal ha det gøy!Jeg heter Christine Røkaas, og mesteparten av livet mitt dreier seg om hund, hund og atter hund :-)

Jeg er utdannet hundeinstruktør, er NRL-godkjent rallylydighetsinstruktør og autorisert rallylydighetsdommer. Jeg er også instruktør for Røde Kors sine kurs Besøksvenn med hund, og har hatt to godkjente besøkshunder.

Jeg har hatt 4 kull med Australian Shepherds under kennelnavnet Dalsrud. Nå bor jeg i Svarstad, Larvik, der jeg arrangerer hundekurs via Hundesport i Svarstad.

Mine to aussietisper er trent/trenes i rallylydighet, lydighet og RIK-programmet, mens vi konkurrer mest i rallylydighet. Jeg mener ”Go`følelsen” i trening og konkurranse er det viktigste som finnes, uansett hvilke ambisjoner fører har. Det er det jeg trener mot selv, og det jeg også instruerer andre mot.


https://hundetrenerrandi.com/
Jeg heter Silje Strandengen Lie, holder til på Toten og livet mitt har alltid handlet om dyr. Jeg er utdannet hundetrener og NKK trinn 1 instruktør, og har mitt eget firma, Lykke hundetrening. Jeg har to border collier og en border colliemix jeg trener og konkurrerer med i rallylydighet, og en av hundene er også i talenttroppen 2023. To av hundene er kl 3 med napp, mens sistemann i elite har alle titler og championat I rally.
Jeg er brennende opptatt av rallylydighet, og nerder treningen ned i små detaljer og kunne trent hund 24/7 om det var mulig. For meg er dette en livsstil og min store drøm, og jeg forteller åpent om våre nedturer og oppturer på veien.
Jeg heter Line Sørum, bor på Gjøvik med mine 3 korthåret collie tisper.

Jeg tok i 2019 utdannelse på hundens adferd og problemløsning, og brenner litt ekstra for hundens adferd.

Holder på med Rallylydighet, mentale aktiviteter for hund, og brenner gjerne litt ekstra for og få mennesker og hunder opp og frem - Hund skal være GØY!

Laura og Rocky er aktive med Nosework og rallylydighet :)
Jeg heter Tommy Haukeland og kommer fra Bergen. Nå bor jeg i Vik i Sogn med mine 3 hunder av rasen Staffordshire Bull Terrier; Keela (11,5 år), Nova (5 år) og Ludo (snart 3 mnd). Vi er mye ute og vi trener mye. På den måten får vi brukt både kropp og hode og hundene er rolige og harmoniske når vi er hjemme.

Mitt hundeeventyr startet med Salto, også han var en staff. Han skulle egentlig «bare» være følgesvenn og turkompis, men sammen med han ble lysten til å jakte gode opplevelser og å konkurrere tent. Jeg synes det er veldig moro å reise til nye steder (og steder jeg har vært før), oppleve nye ting og treffe både nye og gamle venner. Dette kombinerer jeg med en av mine lidenskaper, det å konkurrere med hund. Jeg har drevet aktivt med hund i flere hundesporter i snart 14 år og har vært innom lydighet, rallylydighet, bruks og utstilling. Det er lydighet og rallylydighet som ligger hjertet nærmest. Salto ble både norsk og svensk lydighetschampion og norsk og svensk rallylydighetschampion, mens både Keela og Nova er både nordisk lydighetschampion og nordisk rallylydighetschampion.

Keela er pensjonert fra lydighet og Nova har pause. Nå konkurrerer jeg aktivt i rallylydighet i inn- og utland med Keela og Nova. Siste tilskudd til flokken, Ludo, er snart 3 mnd. Med han er målsetningen først å starte i lydighet når han bli gammel nok, dersom han blir klar for det. Så får vi se hva mer vi finner på etter hvert.

Nye eventyr, her kommer vi!

Jeg heter Karen Årseth og er skikkelig rallynerd. Rallyeventyret mitt startet i 2014 med min staff Lykke og i 2017 kom staffen Boble med på laget. Hundene og jeg har gått utallige konkurranser og har også vært kvalifisert til NM finaler fra 2018-2023. Både Lykke og Boble vært en tur innom talenttroppen til landslaget i hhv 2021 og 2022. Begge har også oppnådd rallychampionatet. Lykke er gått bort, men vi kommer til å utvide flokken med en ny liten staff i 2024.  I tillegg til rally liker jeg også å trene ulike søksøvelser med hundene mine, men dette kun på hobbynivå.

Det aller viktigste for meg i rallyringen og på både egne kurs og trening er å ha det gøy med hunden, oppleve mestring sammen og gjerne bidra til humør og glede rundt oss. Jeg prøver til enhver tid å etterleve rallylydighetens mantra «glede, samspill og holdninger»

https://www.facebook.com/Lykkeboblene/
karen@lykkeboblene.no


Jeg heter Stine og har to buhunder, Keira på sju år og Ivie som er to år. Og vi holder på med rallylydighet!
Vi begynte å satse skikkelig på rally i 2019 da Keira kom på tredjeplass i NM og ble reserve på landslaget. Keira har klart å kvalifisere seg til landslaget i alle årene etter det og har konkurrert i Nordisk mesterskap i Sverige 2021 og Finland 2022 og på hjemmebane i 2023. Høydepunktet så langt er da vi tok individuelt sølv og lagsølv på hjemmebane 2023!

Ivie var med i talenttroppen i 2023 og vant den første av to uttakshelger til landslaget og kom på tredjeplass sammenlagt. Men hun har ikke vært med på landslaget. Hun har gått et mesterskap, og det er NM-finalen 2023, der hun kom på sjetteplass.

@littleamice

 

Jeg heter Camilla Bure Karlsen og bor i Porsgrunn sammen med mine to Staffordshire bull terriere Tyson (10.5 år) og Rookie (2.5 år). Med min første hund Tyson så skulle jeg bare ha en kompis i bånd. Men slik det ble det altså ikke. Etter at Tyson kom i hus gikk det ikke lange stunden før jeg blei bitt av hundetreningsbasillen. Og vi var på alle mulige kurs både i Norge og Sverige og vi startet å konkurrere i lydighet.

Noen år seinere ble jeg introdusert for rallylydighet og her fant jeg sporten som skulle ta lidenskapen min for hundetrening enda et hakk høyere. Jeg utdannet hundeinstruktør og adferds konsulent utdannelse hos Lundqvist hundeskole og NRL godkjent instruktør. Til vanlig trener jeg og holder kurs hos Bamble hundeklubb. Her er jeg også leder for klubbens rallygruppe og sitter som nestleder i klubben. Så store deler av livet mitt dreier seg om hund og hundetrening.


Nå er Tyson blitt rallypensjonist, og nå får han lov til å bare være klovn og kose seg med noseworktrening. Rookie konkurrerer i rallylydighet i klasse 2 og har opprykk til klasse 3, hun får også jobbe med nosework og lydighet.

@camillabure

 

Jeg bor på Reinsvoll med mine 2 hunder og samboer. Er frisør av yrke, og på fritiden så går det så og sin kun i turer på ski, truger eller beina og trening av hund. Jeg har Nkk Trinn 1 utdanning, er styrkeinstruktør for hund og er instruktør i Hundene på Toten. Det er moro å trene med andre hundeinteresserte, samtidig som jeg syns det er utrolig gøy å være instruktør og kunne hjelpe og veilede andre mennesker og hunder.

Jeg har Chilli som kom i hus i 2013, som er en blandingshund. Hun har jeg trent i agility og rallylydighet. Men nå er hun pensjonert fra å være agility hund. I rallylydighet konkurrerer vi nå i kl Elite. Moxie kom i hus i 2022. Hun er en golden retriever med jaktlinjer. Hun trener jeg i rallylydighet. Der konkurrerer vi i Kl 1 pr dags dato.

@svpa.dogs

 

Karoline bor i dag på Hadeland, men skal overta familiegården ved Hønefoss om et år og vil starte opp kursvirksomhet på gården. Hun har i dag 2 Border collier, Beth og Lex.

Karoline har holdt på med agility i 20 år og deltok i sitt første VM som 16- åring. Det har blitt flere VM, Nordisk og Norgesmesterskap opp igjennom. Hun har 2 Norgesmestertitler.

I 2023 var Beth og Karoline på landslaget i agility og representerte Norge under European open og Nordisk mesterskap. De fikk en 3. Plass i innledende runder i Nordisk.

Karoline holder ulike kurs i agility. I tillegg interesserer hun seg for detaljtrening ved hund generelt og atferd.

@beth_lex_

 

Mitt navn er Rebekka og jeg er 27 år. Jeg holder til i den herlige sørlandsbyen Arendal. Jeg har i dag 3 hunder hvor en av disse er min rallyhund.

Nim er en 3 år gammel border collie og går i elite. Vi har trent rallylydighet i 2 år nå og elsker dette! Vi reiser ofte rundt i landet og konkurrerer med varebilen vår som hjem. Nim er min aller første konkurranse hund, og jeg er så stolt over utviklet vi har hatt sammen.

@lifeofourtails

 

 

Samarbeidspartnere og instruktører

Kreativ Fritid- Gøy med Hund er Thomas og Nina.

Vi holder til i Lunner sentrum på Hadeland.

Her har vi 200 kvm med kunstgress og god plass til mange.

Det er og god plass til teori og et showrom hvor vi selger produkter fra Canelana og Tugs for Life. 

Vi kan tilby kurs for valp, hverdagslydighet, rallylydighetskurs, Barn og Hund kurs.

Les mer om våre kurs her på hjemmesiden.

Vi skreddersyr også kurs etter deres ønsker, ta kontakt så finner vi en løsning sammen.

www.kreativfritid-goymedhund.com

Ellen Alexander holder til på Østlandet og reiser rundt for å holde kurs. Hun har to pyreneiske gjeterhunder som hun for tiden konkurrer med i rallylydighet, og er bl.a med i talenttroppen i rallylydighet. Ellen har erfraing fra konkurranselydighet, søksarbeid og utstilling.

 


Hundesport i Svarstad

Hundesport i Svarstad befinner seg rett over 1 km fra Svarstad ”sentrum”. Her tilbys det hundekurs i alle hundesporter, og det leies inn aktuelle instruktører fra hele Norge, og også utenfor landets grenser. Det er overnattingsmuligheter hos naboen som er Gavelstad Gjestegård.
Hundesport i Svarstad har egen inngjerdet grusbane og det er agilityområde på gress.

I låven er det teorirom med prosjektor, lerret og whiteboard. Sitteplasser for opptil 25 personer. I kjelleren på huset er det eget oppstallingsrom for hunder. Hele eiendommen er på 4,2 mål, der alt er inngjerdet. Det finnes også utallige turmuligheter her.

Besøksadresse: Østsideveien 533, 3275 Svarstad
www.hundesportisvarstad.no


Jeg heter Silje Strandengen Lie, 31 år og bosatt på Reinsvoll. Jeg bor sammen med samboer, 1 katt og 3 hunder. Jeg er lidenskapelig opptatt av dyr og natur. Jeg er utdannet hundetrener igjennom Catch og utdannet instruktør igjennom Norsk Kennel Klubb. Jeg er svært engasjert i mine kursdeltakere, og ønsker at alle skal lykkes, få god kunnskap og gode verktøy de kan bruke på hundetrening.

Ringås Hund tilbyr rallylydighetskurs og treninger i Gjøvik og omegn. Målet er å levere kurs og treninger med godt innhold som gir ekvipasjen utbytte. Elin som har Ringås Hund har holdt på med rallylydighet siden 2018 konkurrerer aktivt i elite med retrieveren Tao på 4 år. Det å ha det gøy mens vi jobber med rally er noe jeg setter høyt :)
Instagram: ringas_hund
Facebook: Ringås Hund


Lykkeboble kurs & trening drives av Karen Årseth som er aktiv utøver, NKK trinn 1 instruktør og godkjent rallyinstruktør.

Karen holder rallykurs og privattimer på alle nivåer og elsker å hjelpe andre til å lykkes. Hun er opptatt av å se den enkelte og bidra til måloppnåelse gjennom positiv belønningstrening.

Da det nye regelverket kom i 2023 laget hun boken «En utøvers guide til rallylydighet» som fikk en helt utrolig mottakelse i rallynorge.

Hun holder til på Skedsmokorset/Lillestrøm og setter opp ulike kurs i nærmiljøet. Karen blir også leid inn av hundeklubber rundt omkring i landet for rallykurs på alle nivåer.

https://www.facebook.com/Lykkeboblene/
karen@lykkeboblene.no