Hvem er vi?

Vi er et lite firma som holder til i Gjøvik. Det hele begynte våren 2019 da vi tok på oss småjobber som å laminere norske og nordiske skilter, samt skiltholdere i tre. Etterspørselen ble såpass stor at vi bestemte oss for å etablere firma og nettbutikk. En tanke vi hadde lekt lenge med, ble utarbeidet og produsert: Skiltholdere i aluminium!

Valget for aluminium var lett (bokstavelig talt). Aluminium er et lett og robust materiale som holder form og funksjonalitet. De er lette, kan stables, og er enkle å frakte med seg.

Vi har valgt å bruke et lokalt trykkeri for å få skilter av god kvalitet, med tykke ark, og ekstra tykke lamineringsark for at de skal bli så stive som mulig.

Den siste tiden har vi tatt inn aktiviserings- og slowfeederlekene til LickiMat, og vi får bare mer og mer sansen for de! så utrolig morsomme og praktiske for både mennesker og dyr.

Det viktigste for oss er å levere varer av god kvalitet og yte god kundeservice med et smil. Vi har fått en fantastisk kundegruppe. Noen av disse har vi valgt å ta med oss videre og dannet et team: Team Bjeffebua!

 

Jeg eier firmaet og driver Bjeffebua. Har vokst opp med jakt og hatt elghunder og hamiltonstøvere.

Fra tidlig alder har jeg vært opptatt av å utvikle idéer og lage gode løsninger. Jeg er utdannet verktøymaker, og har i voksen alder videreutdannet meg til fagskoleingeniær innenfor mekanisk automasjon.

Utforming og produksjon av skiltholdere er det jeg som jobber med, samt utvikle rallyutstyret vår.

Vi kom tilfeldigvis over rallylydighet på avslutningskvelden på et grunnkurs. Ridgebacktispen min Kamali og jeg ble med på treninger for å ha noe å gjøre, men ble fort bitt av basillen. Når hun var 9 måneder startet vi vårt første stevne for moro skyld. Kamali er min partner in crime og vi har har mye morro med øvelsene i rally, barn hunt og konkurranselydighet.

Tao er en retriever som er født i 2019 og han kom til oss sommeren 2020. Tao er en morsom rampegutt som er med på det meste.

I tillegg til rally driver vi med konkurranselydighet, nosework, Freestyle og Heelwork to Music for moro skyld.
Jeg er utdannet NKK trinn 1 instruktør og rallylydighetsinstruktør. Har hund som livsstil og er en skikkelig rallynerd!

Jeg heter Ellen Alexander og har drevet aktivt med hund innenfor flere hundesporter i over 30 år. Jeg har hatt mange forskjellige raser, men har nå landet på Pyreneisk gjeterhund med korthåret hode.

Jeg har tre hunder og konkurrerer aktivt med to av dem. Den eldste på snart 14 år ble pensjonert i fjor høst. Vi konkurrerer i rallylydighet, lydighet, Barn Hunt og utstilling. Alle mine tre er Norsk rallylydighetschampion og to av dem er også svensk rallylydighetschampion. Alle tre er brukshundkåret og vi håper å få tid til å starte litt mer lp og bruks neste år.

Jeg er i talenttroppen i rallylydighet med to av hundene mine hvor vi konkurrerer om en plass på landslaget. Jeg holder kurs og gir privattimer. Mesteparten av min kursvirksomhet er i Ås, men jeg holder også sesongkurs for Hadeland Hundklubb og leies inn av diverse klubber som instruktør.Chanti (min eldste) er den første og hittil eneste av denne rasen som er Norsk og Svensk lydighetschampion, Hun var også den første som ble Norsk Rallylydighetschampion, den første med opprykk til C i spor og den første som ble brukshundkåret. Gnizt var den andre av rasen som ble Norsk rallylydighetschampion og hennes datter Xena var den tredje som ble det. Både Gnizt og Xena var de første av rasen til å bli Svensk Rallylydighetschampion.

Mine hunder er også de eneste av rasen som har vært direkte kvalifisert til NM- finalen i rallylydighet. Chanti og Gnizt er også de eneste av rasen som har gått NM kvalifisering i lydighet. Alle tre gjør det også utmerket på utstilling hvor jeg kan nevne World Dog Show 2018 hvor Gnizt ble Best i Rasen og World Winner 2018, Chanti ble 2 beste tispe, Beste Veteran og World Veteran Winner 2018 og Xena ble 3 beste tispe med res. Cacib

@pyrremafiaen

https://www.facebook.com/pyrremafiaen


Jeg heter Nina Tandberg og brenner for hundesporten Rallylydighet. Jeg er utdannet NKK instruktør , instruktør og Dommer i rallylydighet .
Sammen med Thomas driver jeg Kreativ Fritid- Gøy med Hund på Lunner ( Hadeland) Her har vi mye kurs og treninger i et supert miljø. Vi har og mye kurs rundt i Norge og som både instruktør og dommer har jeg blitt kjent med masse fine ekvipasjer i hele Norge.

Jeg konkurrerer nå i Elite med min BC Noia som er min tredje elitehund i rallylydighet. Hun blir 4 år nå og fikk sitt siste Cert på Dogs4all på Lillestrøm i 2019 og har det som trengs innen sporten til å bli rallylydighetschampion. Vi trener og Lydighet og har pr i dag opprykk til klasse 3. Alba, min Shetland Sheepdog er gleder seg veldig til å starte i rallylydighet hun og.
Produktene i Bjeffebua anbefaler jeg virkelig til alle som driver med rallylydighet.

Det hele startet med at jeg skulle ha min egen hund. Ville ha en hund som kunne bli med på tur, og endte opp med en Welsh Corgi Cardigan.

Morris ble den utvalgte og det tok ikke lang tid før vi fikk interessen for hundesporter og begynte med agility. Morris er så ivrig at det er om å gjøre å komme seg raskes mulig fremover og rive mest mulig på veien, en skikkelig morsom fyr!

Etterhvert ble omstendighetene rundt oss forandret i 2018 og vi begynte å se oss rundt etter en roligere sport og endte opp med rallylydighet, noe han passer veldig godt til. Vi går nå i elite og koser oss så mye vi kan med dette :)

Jeg er frisør av yrke og driver frisørsalongen Agaton Sax i Kirkenes. Jeg er gift med Tor-Arne. Vi har en sønn på 27 år. Og vi har Kennel Alvvalas. Som er et lite hjemmeoppdrett av Lapsk Vallhund. Vi har hatt 2 kull og har ett nytt under planlegging. Alvvalas hundene ble mestvinnende Blodspor / Viltspor for Norsk Lapphund klubb 2020, og I tillegg har to av hannene våre, som de første i rasen i Norge, blitt tildelt tildelt tittelen: Norsk Viltspor (ferskspor) Championat.

Hjemme hos oss består hverdagen av mye hund og hundeaktiviteter. Både Tor-Arne og jeg er NKK Trinn 1 instruktører, siden 2012. Vi har 4 hunder. Tre Laske og en Flat. Alle fire hundene trener vi Rally med. Jeg har opprykk til Elite med Flaten Troika og jeg satser på å være klar for å starte i Elite i løpet av våren 2021. Vi har ikke så mange stevner her Nord så vi prøver å delta på det som er. Så vi gleder oss allerede til neste stevne som blir i 2021.

I tillegg til Rally er våre hunder aktive med Blodspor, Agility og Lydighets trening og konkurranser , løpeturer og skiturer. Utstilling er også en gren vi liker å delta i. Pr i dag er to av hundene våre godkjente Ettersøkshunder på skadet vilt og en er i tillegg godkjent Besøkshund hos Røde Kors. Så jeg har litt å puske med og det er utviklende og artig. Nå i år ble jeg også godkjent Rally Instruktør. Jeg brenner for sporten. Det er ekstra gøy å få nye ekvipasjer med på kurs og treninger.

Jeg heter Magni, alltid hatt hund, men startet aktivt med hundesport først i 2013. Siden den gang har det tatt helt av, elsker å lære nye ting og å teste ut ulike hundesporter. Er også NKK trinn 1 instruktør og rallyinstruktør.

Iben, eller N FS CH N RL CH RLI RLII RLIII BH-VT FSI FSII HTMI HTMII SPH D Jannoff’s Allsidige Iben som hun så fint heter på papiret er en engelsk springer spanielfrøken på 5 år som elsker alt av aktivitet. Min lille favoritt, verdens snilleste lille sjel og et matvrak uten like.

Rallylydighet var sporten vi først begynte med, hun har championatet, flere ganger årets rallyspaniel og forhåndskvalifisert til nm-finalen to ganger. I finalen har hun 12. plass som beste.

Sporten vi driver mest med nå er kreativ lydighet. I freestyle har hun championatet, i htm har vi opprykket til klasse 3. I 2022 og 2023 har vi hatt plass på landslaget i begge grener.

Ellers konkurrerer hun i bruks klasse c, og har så vidt prøvd seg i lydighet klasse 3. Nå er vi også så smått i gang med agility og vil prøve oss på konkurranser der også etterhvert. Vi er også veldig glad i fjellturer, aller helst med ski på beina.
 
Jeg heter Lise Mette og er den stolte eier av supergutta Kasper og Lucas, renrasede mellompuddler på 4 og 2 år.

Vi har prøvd oss i det meste av hundesporter, men aldri konkurrert i noe. Agility var vi såvidt innom, men ga oss da vi etterhvert skjønte at Kasper kun var der for å imponere damene.

Å gå spor og søksøvelser er nok den klare favoritten her i huset. Selvom vi ikke driver på konkurransenivå i noen hundesport, har vi det som regel alltid rågøy sammen og finner på mange sprell! Gutta er noe brukt i demens- og slagterapi, noe vi har hatt stor glede av alle sammen!

I 2020 startet vi opp en egen nettbutikk, Kasper & Lucas Design, hvor jeg håndlager og selger id-tags til dyr. Kasper og Lucas er så langt ganske snille og omgjengelige sjefer å ha med å gjøre.

Jeg er oppvokst med hund og har hatt hund i familien hele livet, men interessen for trening av hund kom ikke før i 2019.
I 2020 har jeg også startet noen rallykonkurranser, og dette er noe vi kommer til å fortsette med! Mio er en Nova Scotia Duck Tolling Retriever på 2 år. Trener aktivt rally og har begynt å snuse på retriever jakt. Mottoet våres er at vi skal ha det gøy!


Michelle har jobbet og konkurrert med hund siden 1998.

Utdannelse:

 • Lydighet og rallylydighetsinstruktør i Norge
 • Rallylydighetsinstruktør i Sverige
 • Instruktør i Nordisk Rally
 • Mentaltest figurant 

Verv:

 • Landslagstrener for Rallylydighetslandslaget 2019
 • Instruktør i Drøbak Hundeklubb
 • Leder i Norsk Hovawart Klubb

Konkurrerer:

 • Rally Eliteklasse
 • NBF Bruksspor klasse B
 • Lydighet klasse 2
 • Utstilling
 • 31 pallplasser i 2019
 • Talenttroppen i Rallylydighet 2020/21

Tidligere hunder:

 • Lydighet Eliteklasse
 • Blodspor
 • Godkjent ettersøkshund på skadet vilt

Mesterskap:

 • Finalist i NM i Rallylydighet i 2017
 • Norsk Mester i Rallylydighet klasse 3 2019
 • Topp 20 i NM i Rallylydighet i 2019
 • Nr 6 i NM 2020

I tillegg trener hun mot gjeterkonkurranser med Border Collien Cnø.

Hun er også oppdretter av rasene Hovawart og Border Collie.


Michelles hunder:

Glasha, Hovawart.
Mia, Hovawart.
Cnø, Border Collie.
Cleo, Hovawart

 

Primiteam

Kennel Primigenia

@the_primigenia_pack

@primiteam_dogtraining/

 
Jeg heter Christine Røkaas, og mesteparten av livet mitt dreier seg om hund, hund og atter hund :-)

Jeg er utdannet hundeinstruktør, er NRL-godkjent rallylydighetsinstruktør og autorisert rallylydighetsdommer. Jeg er også instruktør for Røde Kors sine kurs Besøksvenn med hund, og har hatt to godkjente besøkshunder.

Jeg har hatt 4 kull med Australian Shepherds under kennelnavnet Dalsrud. Nå bor jeg i Svarstad, Larvik, der jeg arrangerer hundekurs via Hundesport i Svarstad.

Mine to aussietisper er trent/trenes i rallylydighet, lydighet og RIK-programmet, mens vi konkurrer mest i rallylydighet. Jeg mener ”Go`følelsen” i trening og konkurranse er det viktigste som finnes, uansett hvilke ambisjoner fører har. Det er det jeg trener mot selv, og det jeg også instruerer andre mot.


https://hundetrenerrandi.com/
Jeg heter Silje Strandengen Lie, holder til på Toten og livet mitt har alltid handlet om dyr. Jeg er utdannet hundetrener og NKK trinn 1 instruktør, og har mitt eget firma, Lykke hundetrening. Jeg har to border collier og en border colliemix jeg trener og konkurrerer med i rallylydighet, og en av hundene er også i talenttroppen 2023. To av hundene er kl 3 med napp, mens sistemann i elite har alle titler og championat I rally.
Jeg er brennende opptatt av rallylydighet, og nerder treningen ned i små detaljer og kunne trent hund 24/7 om det var mulig. For meg er dette en livsstil og min store drøm, og jeg forteller åpent om våre nedturer og oppturer på veien.
Line, 32 år gammel. Født og oppvokst på Gjøvik - men flyttet nordover i 2014 og fikk øynene opp for hund og alt det innebærer. Det ble en bratt læringskurve ved å jobbe på kennel, og fikk samtidig øynene opp for hundenes adferd -Hvorfor gjør de det de gjør? I 2019 utdannet jeg meg på hundens adferd og problemløsning - Og man blir aldri ferdig utlært når det kommer til hund.

Jeg har 3 korthåret collie tisper, og sammen gjør vi det vi har lyst til - Hovedfokuset vårt vil for året 2023 være rallylydighet, spor og utstilling, da jeg har 3 forskjellige hunder som liker forskjellige ting - Og jeg synes det er viktig å gjøre det hunden liker - Det skal være gøy for alle parter. 🥳
Laura og Rocky er aktive med Nosework og rallylydighet :)

Jeg heter Karen Årseth og er skikkelig rallynerd. Rallyeventyret mitt startet i 2014 med min staff Lykke og i 2017 kom staffen Boble med på laget. Hundene og jeg har gått utallige konkurranser og har også vært kvalifisert til NM finaler fra 2018-2023. Både Lykke og Boble vært en tur innom talenttroppen til landslaget i hhv 2021 og 2022. Begge har også oppnådd rallychampionatet. Lykke er gått bort, men vi kommer til å utvide flokken med en ny liten staff i 2024.  I tillegg til rally liker jeg også å trene ulike søksøvelser med hundene mine, men dette kun på hobbynivå.

Det aller viktigste for meg i rallyringen og på både egne kurs og trening er å ha det gøy med hunden, oppleve mestring sammen og gjerne bidra til humør og glede rundt oss. Jeg prøver til enhver tid å etterleve rallylydighetens mantra «glede, samspill og holdninger»

https://www.facebook.com/Lykkeboblene/
karen@lykkeboblene.no

Samarbeidspartnere og instruktører

Kreativ Fritid- Gøy med Hund er Thomas og Nina.

Vi holder til i Lunner sentrum på Hadeland.

Her har vi 200 kvm med kunstgress og god plass til mange.

Det er og god plass til teori og et showrom hvor vi selger produkter fra Canelana og Tugs for Life. 

Vi kan tilby kurs for valp, hverdagslydighet, rallylydighetskurs, Barn og Hund kurs.

Les mer om våre kurs her på hjemmesiden.

Vi skreddersyr også kurs etter deres ønsker, ta kontakt så finner vi en løsning sammen.

www.kreativfritid-goymedhund.com

Ellen Alexander holder til på Østlandet og reiser rundt for å holde kurs. Hun har to pyreneiske gjeterhunder som hun for tiden konkurrer med i rallylydighet, og er bl.a med i talenttroppen i rallylydighet. Ellen har erfraing fra konkurranselydighet, søksarbeid og utstilling.

 

Primiteam består av Michelle Malmåsen, Hanne Skute og Mari Grytdal. Primiteam holder til på Østlandet men holder kurs i hele Norge. De har kurs for alt fra valp, hverdaglydighet, lydighet, bruks, rallylydighet til aktiviseringskurs. Mye morro for enhver smak!

Hundesport i Svarstad

Hundesport i Svarstad befinner seg rett over 1 km fra Svarstad ”sentrum”. Her tilbys det hundekurs i alle hundesporter, og det leies inn aktuelle instruktører fra hele Norge, og også utenfor landets grenser. Det er overnattingsmuligheter hos naboen som er Gavelstad Gjestegård.
Hundesport i Svarstad har egen inngjerdet grusbane og det er agilityområde på gress.

I låven er det teorirom med prosjektor, lerret og whiteboard. Sitteplasser for opptil 25 personer. I kjelleren på huset er det eget oppstallingsrom for hunder. Hele eiendommen er på 4,2 mål, der alt er inngjerdet. Det finnes også utallige turmuligheter her.

Besøksadresse: Østsideveien 533, 3275 Svarstad
www.hundesportisvarstad.no


Jeg heter Silje Strandengen Lie, 31 år og bosatt på Reinsvoll. Jeg bor sammen med samboer, 1 katt og 3 hunder. Jeg er lidenskapelig opptatt av dyr og natur. Jeg er utdannet hundetrener igjennom Catch og utdannet instruktør igjennom Norsk Kennel Klubb. Jeg er svært engasjert i mine kursdeltakere, og ønsker at alle skal lykkes, få god kunnskap og gode verktøy de kan bruke på hundetrening.

Ringås Hund tilbyr rallylydighetskurs og treninger i Gjøvik og omegn. Målet er å levere kurs og treninger med godt innhold som gir ekvipasjen utbytte. Elin som har Ringås Hund har holdt på med rallylydighet siden 2018 konkurrerer aktivt i elite med retrieveren Tao på 4 år. Det å ha det gøy mens vi jobber med rally er noe jeg setter høyt :)
Instagram: ringas_hund
Facebook: Ringås Hund


Lykkeboble kurs & trening drives av Karen Årseth som er aktiv utøver, NKK trinn 1 instruktør og godkjent rallyinstruktør.

Karen holder rallykurs og privattimer på alle nivåer og elsker å hjelpe andre til å lykkes. Hun er opptatt av å se den enkelte og bidra til måloppnåelse gjennom positiv belønningstrening.

Da det nye regelverket kom i 2023 laget hun boken «En utøvers guide til rallylydighet» som fikk en helt utrolig mottakelse i rallynorge.

Hun holder til på Skedsmokorset/Lillestrøm og setter opp ulike kurs i nærmiljøet. Karen blir også leid inn av hundeklubber rundt omkring i landet for rallykurs på alle nivåer.

https://www.facebook.com/Lykkeboblene/
karen@lykkeboblene.no